Tehlikeli Temas (#1) - Abbi Glines Kitap Yorumu

By Kitapların Senfonisi (Büşra) - Haziran 30, 2015


TANITIM
Kitabın adı: Tehlikeli Temas
Yazar: Abbi Glines
Türü: Aşk
Yayın evi: Pegasus Yayınları

Bambaşka dünyalardan gelen iki üvey kardeş… Asla sizin olmamasi gereken şeylere duyulan arzu…


Blaire Wynn'in en son istediği şey babasının yeni ailesinin yaşadığı Florida'daki Rosemary Sahili'ne taşınmaktır. Ancak seçim şansı yoktur. Bir hastalık yüzünden ölen annesi, ardında yüklü borçlar bıraktığı için Blaire'in Alabama'daki çiftliği elinde tutması mümkün değildir.

Koltuğunun altındaki tabancayla kamyonetini zengin sahil kasabasına çeken Blaire buraya asla uyum sağlayamayacağını bilmektedir. Babasının Paris'e gittiğini ve onu yeni üvey kardeşi Rush Finlay'le yalnız bıraktığını öğrenince daha büyük bir hayal kırıklığı yaşar. İnsanları hor gören, hiçbir şeyden pişmanlık duymayan, adı çıkmış bir rock yıldızının oğlu olan Rush yakışıklı olduğu kadar şımarıktır da… Ve Blaire'i gördüğü anda genç kızın kanına girer.


Yaz ayları ilerledikçe genç kadın, Rush'ın asla tahmin etmediği yanlarını görecek ve birbirlerine karşı hisleri görmezden gelemeyecekleri kadar güçlenecektir. Ancak Rush, Blaire'in tüm dünyasını yıkacak bir sır bilmektedir. Blaire genç adamın tehlikeli temasına kendini kaptırmadan önce bu gizemi ortaya çıkarabilecek midir?

YORUM

Blaire Wynn, annesini kaybettikten sonra geçimini sağlamak ve kalan borçları kapatmak için elinde satabileceği son şey olan evi de sattıktan sonra 20 dolarıyla ve kamyonetiyle Rosemary Sahili'ne ayak basar. Babasının yeni ailesinin yanına yerleşmeye karar verir. Daha çok zorunda kalır diyelim.
Geldiği evde üvey kardeşi Rush Finlay'den başkası yoktur. Babası ve üvey annesi tatile çıkmıştır. İlk başlarda Rush, Blaire'le aynı evde kalma durumuna her ne kadar karşı çıksa da Blaire'e ayrı eve çıkabilecek parayı biriktirene kadar kalma süresi tanır. Bu sürede evde sık sık partiler düzenleyen Rush pek rahat durmaz tabi. :D

Rush görebileceğiniz en uyuz, en şımarık ve kesinlikle en seksi karakterlerden biri. Blaire bunun aksine sakin, her ortama alışmaya çalışan bir karakter.

Blaire geliri güzel olan bir iş bulur ve hızla para biriktirir. Her gece eve geç saatte dönen Blaire, her seferinde Rush'ı başka bir kızla birlikte görmektedir. Her ne kadar onu ilgilendirmediğini söylese de bu durumdan fazlasıyla rahatsız olmaktadır.

Bu sırada ortada sürekli dolanan bir sır vardır. Blaire'in bilmediği ama herkesin farkında olduğu bir sır. Ve Rush'dan uzak durma çabaları da gitgide düşer. Rush'la yakınlaşmaya başlayan Blaire, kalbini kıracağını bilmektedir aslında. Ama bir türlü Rush'a karşı koyamaz... Rush'ın tüm uyarılarına rağmen hem de.

Birgün Blaire, o büyük sırla beraber üveyannesi ve babasının tatilden döndüğünü öğrenir. Kelimenin tam anlamıyla dünyası başına yıkılır...

Kitap bana göre çok akıcı ve eğlenceli ilerledi. Her sayfasını merakla okudum diyebilirim. Son bir sayfa daha okuyayım derken kitabı bitirdiğimi fark etmedim. :D Ve kitap öyle bir sinir bozucu yerde bitiyor ki devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım yayınevi ikinci kitap için bizi çok bekletmez. :D 

PUAN

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 Yorum