Kusursuz Plan - Fatih Murat Arsal Kitap Yorumu

By Kitapların Senfonisi (Büşra) - Ocak 28, 2016




TANITIM
Kitabın adı: Kusursuz Plan
Yazar: Fatih Murat Arsal
Seri: Zoraki Gelin, #2
Türü: Aşk, Çik-lit
Yayın evi: Ephesus Yayınları

Tüm ışıldayan güzelliğine rağmen, o da aldatılabilirdi! İncitilebilirdi! Kalbi kırılabilirdi! Ama gururu yüzünden asla altta kalamazdı! Sevdiği erkeği elde etmek için garip bir plan yaptı. Planı kusursuz olmalıydı. Öyle de oldu! Gerçek niyetini kimse anlayamadı. Amacına erişebilmek için parasını, dayanılmaz güzelliğini, şaşırtan zekâsını ve çekici vücudunu ortaya koydu.

Bundan daha iyi plan olur muydu? Bir de duygularını ve arzularını gizleyebilseydi! Hain planların bile eğlenceli olabileceği, nefes kesen tutkunun elle tutulabilir olduğu bir FMArsal romanı daha!


YORUM
Kitap Cadıları olarak düzenlediğimiz okuma etkinliğinde Fatih Murat Arsal'ın Kusursuz Plan kitabını konuk ediyoruz. Kusursuz Plan, benim ilk okuduğum FMA kitabı bu arada. *-*

Kusursuz Plan, okurken hiç sıkılmadığım, akıp giden bir kitap oldu. Daha çok çik-lit türüne giriyor sanırım. Boş vakitlerinizi hoşça değerlendirebileceğiniz harika bir kitap bana göre.

Bu kitap aslında Zoraki Gelin serisinin ikinci kitabı oluyor ama seri olmasına rağmen kitaplar birbirinden bağımsız olduğu için okurken sıkıntı çekmiyorsunuz.

Kitaptan biraz bahsetmek gerekirse, Ebru, erkek arkadaşına sürpriz yapmak için Çeşme'ye evine doğru yol alır. Çeşme'de yol tarifi almak için durduğunda, arabası bozulmuş bir adama rastlar: Selim. Ebru, hem yol tarifini almak hem de Selim'i gideceği yere kadar bırakmak için onu arabasına alır.

Ebru gideceği eve vardığında beklemediği bir durumla karşılaşır. Erkek arkadaşı, başka bir kadınla beraberdir. Bu duruma şahit olan Selim, Ebru'nun evine dönerken kaza yapma ihtimaline karşın onu evine davet eder. 2-3 günlük planlı olarak çıktığı yolculuğa Selim'in ısrarları üzerine onun evinde devam eder ve orada kısa bir tatil yapar.

Ebru, Selim'i tanıdıkça ondan hoşlanmaya başlar ama statü farkı düşüncesinden de bir türlü vazgeçemez. Bu yüzden Selim'le aralarına mesafe koyar. Selim'se fakir ama gururlu dediklerimizden. :D Ebru'nun bu kararına saygı duyar ve onu bir daha aramaz. Ebru olması gerekenin bu olduğunu bile bile onu bir türlü aklından çıkaramaz. Selim'in onu arayıp, peşine düşmemesi moralini daha çok bozar. Bir de aldatılmanın verdiği acı vardır ki intikamını almaya kararlıdır. Sonrasında Selim'in de dahil olduğu bir plan yapar. Kusursuz bir plan... Fakat Selim'in Ebru'dan sakladıkları büyük bir sırrı vardır.

Okurken hem eğleneceğiniz hem de akıcılığına kapılıp gidebileceğiniz bir kitap arıyorsanız, kesinlikle Kusursuz Plan'ı okumalısınız.

Ayrıca Instagram ve Facebook üzerinden iki kişiye Kusursuz Plan hediye ediyoruz! Katılmayı unutmayın! :)


PUAN

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 Yorum