Asla Asla (#1) - Colleen Hoover & Tarryn Fisher Kitap Yorumu

By Kitapların Senfonisi (Büşra) - Ekim 26, 2017



TANITIM
Kitabın adı: Asla Asla
Özgün adı: Never Never
Yazar: Colleen Hoover & Tarryn Fisher
Seri: Never Never, #1
Türü: Romantik, Gizem
Yayın evi: Epsilon Yayınları

Charlize Wynwood ve Silas Nash bebekliklerinden beri birbirlerinin en yakın arkadaşıydılar. Ve on dört yaşında birbirlerine âşık olduklarını anlamışlardı. Ancak o sabahtan sonra... iki yabancı olacaklardı. İlk öpüşmeleri, ilk kavgaları, aşklarını fark ettikleri ilk an… Bütün anıları kaybolmuştu sanki.

“İlk öpüşmemiz gerçekten ne zamandı umurumda bile değil.”
“İşte bu hatırlamak istediğim şey.”

Charlize ve Silas, onları bu hale getiren nedeni bulup gerçekleri açığa çıkarmak için birlikte uğraşmak zorundaydılar. Eskiden nasıl olduklarını hatırladıkça, tekrar bir araya gelme fikrini daha da fazla sorgulamaya başlayacaklardı.


YORUM
İki manyak yazar bir araya gelir de kitap yazarsa ne olur? Tabii ki manyak bir kitap olur!

Şimdi şöyle bir gerçek var. Kitaba başladığımda beklentilerim epey düşüktü. Nedense kitaba karşı bir önyargım vardı. Ama Colleen ve Tarryn kitabı adeta konuşturmuş. İtiraf ediyorum, bu derece iyi bir şeyle karşılaşacağımı tahmin etmedim. Mükemmel ötesiydi!

Kitabın romantik yanı tam olarak Colleen'ı, gizem ve sırrı da tam olarak Tarryn'i yansıtıyordu. Yani bazı yerleri okurken, "bu kesin Colleen'ın fikriydi!" demeden edemedim. :D Zaten erkeğin ağzından anlatılan bölümü Colleen, kızın ağzından anlatılan bölümü de Tarryn yazmış.

Spoiler vermeden size biraz kitaptan bahsedeyim. Silas ve Charlie çocukluktan beri tanışıyorlar. Tabii ki birbirlerinin farkına ergenlik dönemlerinde varıyorlar. Ve pürüzler de hemen ardından geliyor.

Hikayeye iki karakterin de hafızasını kaybetmiş bir şekilde başlıyoruz. Bu biraz kitabın ortasından başlamışım gibi bir hissiyat verse de entrikalı girişleri her zaman sevmişimdir. 180 sayfalık kitabın yarısına kadar konu epeyce karmaşık bir şekilde ilerliyor.

Silas ve Charlie'nin hafızalarını aynı anda ve aynı zamanda kaybetmiş olmaları elbette ki tesadüf değildi. Birbirlerinin farkına vardıkları an, olayın gizemini çözmeye çalışıyorlar. İpuçlarından yola çıkarak bir takım sonuca vardıklarını düşündüğünüz anda fark ediyorsunuz ki hikaye kitap boyunca saatli bomba misali tik taklarla geçmiş. Ve o bomba kitabın sonunda öyle bir patlıyor ki aklınızı kaçıracak gibi oluyorsunuz.

Gizem, macera, aşk, kitapta ne arasanız var diyebilirim. Delice tavsiye ediyorum! Mutlaka okuyun!


PUAN

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 Yorum