[12. KCY Blog Tur] Karşı Konulmaz Fırtına - Samantha Towle Kitap Yorumu | Çekiliş

By Kitapların Senfonisi (Büşra) - Ocak 01, 2015

TANITIM
Kitabın adı: Karşı Konulmaz Fırtına
Özgün adı: The Mighty Storm
Yazar: Samantha Towle
Çeviren: Tuğçe Nida Sevin, Nazlı Özgür
Sayfa sayısı: 472
Türü: Romantik, Yetişkin
Yayın evi: Aspendos Yayınları

Tru Bennet, bir zamanlar en yakın arkadaşı ve âşık olduğu çocuk olan Jake Wethers'ı göreli on iki yıl olmuştu.

Seksi, dövmeli ve dünyadaki en büyük gruplardan The Mighty Storm'un kurucusu ve çapkınsolisti Jake Wethers, on dört yaşlarındayken ailesiyle İngiltere'den Amerika'ya taşınarak Tru'yu kalbi kırık bir şekilde bırakmıştı.

Tru, çalıştığı derginin müzik köşesi için Jake'le röportaj yapmaya gönderilince, yılların ardından birbirlerini gören bu iki eski âşık arasında eski duygular yeniden alevlenir. Ancak bu duyguların önünde bir engel vardır: Tru'nun iki yıllık erkek arkadaşı, Will. 

Jake, Tru'ya reddedemeyeceği bir iş teklifinde bulunur: O ve grubuyla birlikte dünyayı gezmek. Ama işi kabul etmek ve grupla birlikte yolda olmak, Will'i geride bırakmak ve Jake'le haddinden fazla zaman geçirmek demek.

Tru, bir zamanlar kalbinin sahibi olan bu leziz kötü çocuğa karşı koyabilecek kadar güçlü mü, yoksa her şeyi dünyanın en ünlü çapkınıyla bir gece için riske mi atacak?
YORUM
Favori erkek karakter listenize yer açın millet; seksi, dövmeli, dünya yıldızı Jake Wethers geliyor!..
Tru Bennet ve Jake Wethers çocukluk arkadaşıydı. Aynı yerde büyümüş, yedikleri içtikleri ayrı gitmemiş bir dönem geçirmişlerdi. Ta ki Jake 14 yaşına geldiğinde ailesiyle birlikte Amerika'ya taşınana kadar.

Tru ve Jake arkadaşlıklarına mektuplarla devam etmişlerdi ama bir süre sonra Jake mektup yazmayı da kesince Tru ondan bir daha haber alamamıştı. Gün gelip Jake Wathers The Mighty Storm isimli grupla birlikte dünya yıldızı olana dek...

Tam 12 yıl sonrasıydı. Tru bir dergide köşe yazarlığı yapıyordu ve Jake Wethers dünya yıldızıydı. Tru'ya Jake ile röportaj yapma görevi verilince Jake ile yüzleşmek zorunda kalır ama Tru, Jake'in onu tanımayacağını umar... Tabii ki işler umduğu gibi gitmez.

Röportaj için görüştüklerinde Jake, Tru'yu artık bırakmaya niyetli değildir ve ona reddedemeyeceği bir teklif sunar; grubun düzenleyecekleri tura katılmasını ve turun biyografi kitabını yazmasını ister...
Tru, dergideki işinde harikalar yaratıp, erkek arkadaşı Will ile mükemmel bir hayat sürüyordu. Çocukluğunda aşık olduğu Jake ile yeniden karşılaşması kafasını karıştırır.

Bir yandan Jake'in geçmişindeki sorunlar peşini bırakmazken bir yandan grupla ilgilenmek zorunda kalması Jake için ağır yük olmaya başlar. Haliyle kendisiyle beraber etrafındakileri de kırar...
Karşı Konulmaz Fırtına, eğlenerek ve severek okuduğum bir kitap oldu. Tavsiye eder miyim, bu türü severlere kesinlikle ederim. İyi ki tura bu kitabı konuk etmişiz der sizi aşağıdaki çekilişe davet ederim! :D
PUAN

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 Yorum