16. Bursa Kitap Fuarı'dan Haberler & Neler Aldım?

By Kitapların Senfonisi (Büşra) - Mart 19, 2018


Herkese merhaba! Bu hafta Pazar günümün bir kısmını 17-25 Mart tarihleri arasında sürecek olan Bursa'daki kitap fuarına ayırdım. Fuarda hemen hemen bütün yayınevlerini ziyaret etmeye çalıştım lakin bir yerden sonra ayaklarım isyan bayraklarını çekti. :D

Kitaplarda öyle ahım şahım indirim yoktu. Hatta çoğu yayınevinden ziyade internetteki kitaplar daha ucuzdu. Fuarda neler olmuş, nasıl indirimler vardı, ufak bir göz atalım.

1. Salondan içeri girer girmez DEX ve Doğan Kitap karşılıyor bizi. Kitaplarda genel olarak %20 indirim vardı ve indirim oranı epeyce düşüktü bana göre. Bazı seçili kitaplarda 10 TL ve 15 TL arası indirimler vardı.



Pegasus Yayınları'nda kitaplarda genel olarak %30 indirim vardı. Bazı seçili kitap ve setlerde %50 indirim vardı. %50 indirim kampanyası baya iyiydi.



Epsilon Yayınevi'nde de %20 indirim vardı. Yabancı'yı almak için standa uğradım ama internetteki fiyatı daha cazip geldiği için almadım.


GO! Kitap epey güzel bir kampanya yapmıştı. Bazı kitaplar için 3 adeti 40 TL, bazı kitaplar için 3 adeti 20 TL'ydi.



Arkadya Yayınları'nda da çoğu kitap 15 TL'ydi. 3 kitap 40 TL kampanyası vardı.


Pena Yayınları'nda da güzel indirimler vardı. 3 kitap 25 TL kampanya yapmışlardı.


Yabancı Yayınları'nın standını epey aramalarımın sonucunda bulabildim. Ama standa gidince biraz hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. İndirim oranı %25'ti.


Her şeye rağmen fuar ortamı bambaşka oluyor. Bu arada yaklaşık dört yıllık arkadaşlığımızın üzerine sonunda Zeynep'le (The Realist Romantic) fuarda tanışma fırsatımız oldu. Çok güzel vakit geçirdik. ♥

Ben fuardan çok fazla kitap almadım. Dediğim gibi internetteki indirimler daha cazipti. Pegasus'un %50'lik indiriminden Kazananın Laneti serisinin son iki kitabı ve Sevdiğim Tüm Erkeklere serisi olmak üzere toplam 4 kitap aldım. Sempre'yi de Zeynep hediye etti. ♥ Kendisi okuyup çok beğenmişti. Ben yazarın Gözlerindeki Canavar kitabını pek beğenmediğimden Sempre'ye karşı bir önyargım vardı. Mutlaka okumamı, pişman olmayacağımı söyledi. Zeynep'in seçimlerine güvendiğimden, okumak için sabırsızlanıyorum diyebilirim. :D

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

3 Yorum

  1. Son bir kaç fuarında böyle bir güzellik yapıyormuş. :D Sahiden şaşılacak bir durum. :D

    YanıtlaSil
  2. Ben de CNR'da Yabancı'yı bulmakta zorlanmıştım. Halbuki oldukça göz önünde bir yerdeydi :D Galiba Yabancı bu sene kendini gizlemeye karar vermiş :D Instagram'da 15 tl'lik kitaplarını gösteriyorlardı ve baya vardı galiba oradakiler ilgini çekmedi. Keşke o kampanya bizde de olsaydı (Belki vardı ama ben görmemiş olabilirim :D)

    Bu arada seni mimledim, umarım kabul ederek beni mutlu edersin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi? Ben görmedim. Görseydim mutlaka alırdım ya da Bursa Kitap Fuarı'nda öyle bir indirim yapmamışlardı, bilmiyorum. :/

      Kabul ederim tabii ki ♥

      Sil