Asi Yürek (Toz Diyarları, #2) - Moira Young Kitap Yorumu

By Kitapların Senfonisi (Büşra) - Haziran 26, 2016


TANITIM
Kitabın adı: Asi Yürek
Özgün adı: Rebel Heart
Yazar: Moira Young
Seri: Toz Diyarları, #2
Türü: Distopya
Yayın evi: Ephesus Yayınları

Saba arkadaşlarının da yardımıyla Tontonları yenişinin ve kaçırılan erkek kardeşi Lugh'un kurtuluşunun ardından dünyasının normale döneceğini düşünmektedir. Fakat zorlu bir düşman yükseliştedir ve Saba'nın başına bir ödül koymuştur. Çünkü genç kız sadece Lugh'u kurtarmakla kalmamış, aynı zamanda acımasız bir tiranı da alt etmiştir. Tabii her zaferin korkunç bir de bedeli vardır… 

Bu süreçte Saba en çok Jack'e, onun ay ışığı gözlerine, hoyrat kalbine gereksinim duyar. Ancak Jack uzaklardadır. Üstelik Saba'nın Jack'e bir daha asla güvenmemesi gerektiğine dair haberler de genç kıza ulaşır. İhanete uğradığını düşünen Saba, hayatta kalmak ve gerçeği ortaya çıkarmak için yine var gücüyle mücadele etmek durumundadır. Toz Diyarları Serisi'nde macera Kan Kırmızı Yol'un ardından Asi Yürek'le devam ediyor. Saba ve arkadaşları yine heyecanın bir an olsun eksilmediği bir serüvenle okurların karşısına çıkıyor.

YORUM
Vay canına.
VAY.
CANINA.
Son zamanların en iyi distopyası şüphesiz Kan Kırmızı Yol. Hala okumayan kaldı mı? Çok şey kaçırıyorsunuz arkadaşlar!

Asi Yürek'i Kan Kırmızı Yol'dan bir tık daha sevdim çünkü bu kitapta olaylar tamamen karman çorman olmuş durumda. :D Hele ki son 200 sayfa dehşet güzeldi. O kısımları soluksuz okudum. Her sayfada farklı bir heyecan farklı bir macera barındırıyor.Bir kitap ancak bu kadar mükemmel olabilirdi. Üçüncü kitap için deliriyorum şuan! :D

Asi Yürek'ten kısaca bahsetmeden önce ufak bir uyarı: yorumun bu kısmından sonrası Kan Kırmızı Yol'u okumayanlar için spoiler içerebilir.

Jack ve Saba'nın yollarının ayrılmasının ardından Saba, Emmi ve Lugh'un başı yine beladan çok uzak kalamaz. Çok geçmeden Saba, Jack'i bulmak ümidiyle yalnız başına yola koyulur. Lugh ve Emmi kardeşleri Saba'yı yalnız bırakmak istemez ve onlar da onun peşine takılır. Üç kardeşin Jack'i aramaya koyulmasının ardından kendilerini hiç ummadıkları maceralara atılırken bulur.

PUAN

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 Yorum